WAT IS TRICKING?

het beste van vechtsporten, acrobatiek en gymnastiek in één sport!

 

De sport richt zich op een creatie van “ een uniek combinatie van salto’s, trappen en rotaties ( kick, flips and twists)”. Tricking onderscheid zich van de vergelijkbare disciplines voornamelijk in het feit dat expressie en exploratie de voorkeur krijgen binnen de discipline

 

De tricking les is voor alle niveau’s, van beginners tot gevorderd. De beginners zullen samen met de docent aan de slag gaan met de basisbewegingen en technieken van Tricking. De leerlingen leren methodisch en veilig naar een basis niveau toe te werken.

 

De gevorderden, Trickers en Tricksters met een goede basis en ervaring in Tricking, duiken tijdens deze lessen dieper in de cultuur van de Martial Arts Tricking. Je leert je eigen stijl te ontwikkelen en perfectioneren. Ook word je onder begeleiding geïntroduceerd in de wereld van professionals, battles en jams.

kom tricking leeren bij ons!

De tricking les is voor alle niveau’s, van beginners tot gevorderd. De beginners zullen samen met de docent aan de slag gaan met de basisbewegingen en technieken van Tricking. De leerlingen leren methodisch en veilig naar een basis niveau toe te werken.


FEMALE TRICKING

Tegenwoordig is er ook een Tricking les voor vrouwen! Er zijn alleen vrouwen toegestaan bij de Female Tricking lessen op zondag. Wij willen graag ervoor zorgen dat iedereen zichzelf op z’n gemak voelt tijdens de lessen. Met deze les kom je samen met andere vrouwen van verschillende niveau’s in aanraking om jezelf te ontwikkelen in de sport. Wij adviseren een minimale leeftijd van 7 jaar om te starten. Momenteel is er 1 vast les moment van 10.00-11.00 op de zondag, de ambitie is om dit spoedig uit te breiden naar meer lessen verdeeld op leeftijd en niveau.

 

FLIPCHECK!

Heb jij altijd een salto willen leren ? Maar weet je niet waar je moet beginnen ? Met FlipCheck hebben wij de oplossing! Een les waarbij je alleen maar salto’s leert. Wij leren je in 10 weken tijd hoe je een achteruit salto maakt op de harde stenen vloer. Stap voor stap leren wij jou alle ins en outs van het vak! Met 0 ervaring kun je dankzij onze docenten in korte tijd de juiste technieken leren om veilig en verantwoord salto’s te maken. Heb je al ervaring met het maken van salto’s en wil jij je niveau naar het volgende niveau tillen ? Ook dan zit je goed bij flipcheck! Onze docenten zijn professionele atleten uit de entertainment industrie en hebben een onwijs groot arsenaal aan alle mogelijke salto’s. Of je nu een beginner bent of ervaren bent, er valt altijd iets te leren bij FlipCheck!

OVER TRICKING LESSEN

Het cursusrooster van Academy 51 bestaat uit 4 blokken van elk 10 weken. De blokken zijn ontworpen met vakantie in het achterhoofd en aan het einde van elke cursus is er een leuke activiteit gepland voor de hele klas. 

 

U kunt kiezen voor een strippenkaart van 1, 10 of 20 tegoed. Elke les kost je één credit.


Hoe meer credits je krijgt, hoe goedkoper de les wordt. 

 

Nuttige info

FAQ

Academy 51

De leeftijdsgrens voor skateboarden, stuntsteppen en tricking is 6 jaar oud. Voor BMX is het 7 jaar oud. 

Is jouw kind jonger dan dit, maar erg enthousiast? Dan kun je altijd komen voor een proefles. Na de proefles zal de betreffende docent de keuze maken of de nieuweling goed in het groepsniveau past.

Ja dat kan zeker! Bekijk het lesrooster en kies een klas die bij jou past. Als deze klas niet vol zit, meld je aan via deze link

De prijs van één blok (10 lessen) is €125,- exclusief inschrijfkosten en paspoort kosten (€15) voor skateboard, BMX en step en €90,- exclusief inschrijfkosten (€15) voor tricking lessen.

Het Academy 51 jaar bestaat uit vier blokken, elk 10 weken lang. De blokken houden ook rekening met de feestdagen, en aan het einde van elk blok wordt er een leuke activiteit gepland voor de hele klas.

Elke 10 weken is er een nieuwe cursus, en een specifiek aantal beschikbare plaatsen komt vrij. Je kunt je aanmelden en de cursus online kopen. De prijs van één cursus (10 lessen) is €125,- exclusief inschrijfkosten en paspoort prijs (€15). 

Ja, zeker! We bieden aan privélessen van 1 of 1,5 uur voor maximaal 2 personen. De privéles vindt plaats tijdens openingstijden. Stuur een e-mail naar office@area51eindhoven.nl voor meer informatie

Stuur ons een email via office@area51eindhoven.nl