ruimte voor alles

Area 51 is allesbehalve een doorsnee evenementenlocatie. Een vergadering met skaters, BMX’ers of scooters op de achtergrond en een plek die de urban energie ademt, staat gegarandeerd voor een unieke herinnering.

 

Ons team zorgt voor uw wensen en maakt de ruimte klaar om aan uw verwachtingen te voldoen. De catering en aanvullende diensten zoals workshops, rondleidingen of demonstraties kunnen eenvoudig worden geregeld.

ALS BASISLIJN BIEDEN WIJ 3 ONDERSCHEIDENDE RUIMTEN, ELK MET EEN EIGEN KARAKTER.

Onze multifunctionele ruimte is 190m² groot met een geweldig uitzicht over het Ketelhuisplein. Deze plek is perfect voor workshops, een conferentie of vergadering.

Oppervlakte: 190 m2

Capaciteit: 70 mensen

Op zoek naar iets minder formeels? Onze gezellige kantine biedt meerdere kleinere ruimtes voor teamactiviteiten en genoeg ruimte voor een groot team met een biertje van de tap. Met een ideaal uitzicht op het park is de kantine de juiste plek om bijzondere sportdemonstraties te bekijken.

 

Capaciteit: 350 mensen

Oppervlakte: 400m2

De baan bestaat uit verschillende zones zoals het straatsectie, het parksectie of het bowlsectie. Met een oppervlakte van 3000 m², verdeeld over verschillende indelingen, is de sport baan ideaal voor uw out-of-the-box ideeën!

Bedrijfslunch gecombineerd met demo? Het ruime straatsectie is ideaal voor zittende gelegenheden. Ben je op zoek naar een fotoshoot locatie? De rondingen van het bowlsectie zien er geweldig uit op de camera!

 

Oppervlakte: 3000 m2

In de kelder hebben we een vette underground locatie. Met een geluidsinstallatie, licht en een eigen bar is deze locatie geschikt voor bijna alles. Met plek voor 450 man is dit een toplocatie voor een bedrijfsfeest, club nacht of expositie. Ook beschikt deze locatie over een eigen ingang aan het Ketelhuisplein en zijn er bijvoorbeeld langere openingstijden beschikbaar.

Capaciteit: 400 mensen

Oppervlakte: 355m2

We zijn altijd bereid mee te denken over een ruimte die past bij jouw evenement. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.een kijkje nemen

Workshops

Zoek je een leuk bedrijfsuitje? Kom met je collega’s naar Area 51! Doe je eerste ervaring op met skateboarden, BMX of freerunning. Een uniek dagje uit met je team, groot of klein. We laten iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met urban sports en laten je proeven van urban culture en de sfeer die daarbij hoort. Veiligheid is bij ons erg belangrijk en daarom hebben we voor iedereen een helm.

Combineer je vergadering met een workshop en een lekkere lunch zodat je een teamuitje hebt dat niemand snel zal vergeten.

Catering

Bij Area 51 is alles mogelijk. Van een biertje en snack bij de borrel tot een compleet diner. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Demos en tour

Wil je op een andere manier kennis maken met urban culture? Boek dan één van onze demo’s. De vetste trucs met een BMX, een rauwe breakdance performance of spoken word. Alles is bij ons mogelijk en geeft net wat extra’s aan jouw evenement.

SCHOLEN

Wij doen geregeld workshops of alternatieve gymlessen voor zowel primair, voortgezet en beroeps onderwijs. Ook zijn wij bij CJP aangesloten. Stuur een mail naar office@area51eindhoven.nl voor meer informatie.

GEÏNTERESSEERD?

Stuur ons een bericht!