PLEK VOOR GROEPEN

Onvergetelijk verjaardagsfeestje, familie-uitje of vrijgezellenfeest? Area 51 biedt veel plek waar jouw ideeën tot leven komen. 

PRIVÉ grOEP SESSIE

Wilde jij altijd het hele park voor jezelf hebben? Zeg niet meer!

 

Het park is beschikbaar voor huur voor minimaal 2 uur, buiten de openingstijden. De prijs voor een 2 uur privé groep sessie is €150 met een maximaal aantal van 10 personen, exclusief de huur van het equipement. Je kun altijd met meer personen komen – elke extra persoon boven de 10 personen betaalt €15.

 

 Houd graag rekening dat het café niet geopend is tijdens de privé sessie.

 

Maandag: 8:00 – 17:00

Din – Vri:     8:00 – 15:00

 

Klinkt leuk? Stuur ons gerust een e-mail waarin je de datum, tijd en het aantal deelnemers vermeldt naar office@area51eindhoven.nl.een kijkje nemen

Kinderfeestjes

Dag
Tijd
Woensdag
13:30 – 15:00
BMX / skateboard
14:30 – 16:00
BMX / skateboard
Vrijdag
13:30 – 15:00
BMX / skateboard
14:30 – 16:00
BMX / skateboard
15:00 – 16:30
Step
KINDERFEESTJE MET EEN WORKSHOP
 

Het feestprogramma bestaat uit een 1 uur durende workshop met docent. Na de workshop viert de groep feest met chips en frisdrank naar keuze in het café. De jarige krijgt een speciaal t-shirt om het grote feest te herdenken. De all-inclusive minimumprijs is €150 voor maximaal 10 kinderen en inclusief gebruik van de materiaal (skateboard, fietsen, step en helmen).

KINDERFEESTJE MET EEN WORKSHOP EN VRIJ RIJDEN
 

OPTIE om 1 uur vrij rijden te toevoegen. Het kost €20 voor een maximaal van 10 kinderen. Let op: vrije rijden mag tijdens onze openingstijden gebeuren. Alle activiteiten zijn op eigen risico en het dragen van een helm is verplicht.

KINDERFEESTJE ZONDER WORKSHOP

Het feestprogramma bestaat uit een vrij toegang voor de hele tijdslot, chips en frisdrank naar keuze in het café en de jarige krijgt een speciaal t-shirt om het grote feest te herdenken. De prijs is €100 max 10 kinderen. De prijs is inclusief gebruik van het materiaal (skateboard, fietsen, step en helmen). Let op: rijden gebeurt tijdens onze openingstijden en het is zonder direct begeleiding. Deze aanbieding is niet bedoeld voor beginners. Alle activiteiten zijn op eigen risico en het dragen van een helm is verplicht.

 

Let op;

● Wij bieden geen arrangement met friet en snacks maar ons horeca menu bevat wel o.a. tosti’s, broodje kroket, hotdogs en pizzapunten.

● Graag dichte schoenen, geen slippers!

 

TO RECAP:

A. Workshop, ranja & chips, t-shirt €150 voor maximaal 10 kinderen

B. Workshop, entree tot het skatepark, ranja & chips en t-shirt €170 voor maximaal 10 kinderen

C. Entree tot het skatepark, ranja & chips, t-shirt €100 per kind voor een maximaal van 10 deelnemers. Geen workshop

 

GEÏNTERESSEERD?

Stuur ons een bericht!