PRIVÉ SESSIES

Onvergetelijk verjaardagsfeestje, familie-uitje of vrijgezellenfeest? Area 51 biedt veel plek waar jouw ideeën tot leven komen. 

PRIVÉ GROEP SESSIE

Wilde jij altijd het hele park voor jezelf hebben? Zeg niet meer!

Het park is beschikbaar voor huur voor minimaal 2 uur, buiten de openingstijden. De prijs voor een 2 uur privé groep sessie is €150 met een maximaal aantal van 10 personen, exclusief de huur van het equipement. Je kun altijd met meer personen komen – elke extra persoon boven de 10 personen betaalt €15.

Houd er rekening mee dat het café niet geopend is tijdens de privé sessie.

Maandag: 8:00 – 17:00

Dins – Vrij:  8:00 – 15:00

 

PRIVÉ LES

Wil jij de aandacht van je docent even helemaal voor jou alleen? Wij geven ook privé les! De kosten zijn 50€ per uur incl. materiaal.

Klinkt leuk? Stuur ons gerust een e-mail waarin je de datum, tijd en het aantal deelnemers vermeldt naar office@area51eindhoven.nl.een kijkje nemen

Kinderfeestjes

KINDERFEESTJE MET EEN WORKSHOP
 

Te boeken op woensdag of vrijdag middag om 13.30 of 14.30.

Het feestprogramma bestaat uit een 1 uur durende workshop met docent. Na de workshop viert de groep feest met chips en ranja in het café. De jarige krijgt een speciaal t-shirt om het grote feest te herdenken. De all-inclusive minimumprijs is €165 voor maximaal 10 kinderen en inclusief gebruik van het materiaal (skateboard, fietsen, step en helmen).

KINDERFEESTJE ZONDER WORKSHOP
 

Te boeken dinsdag t/m vrijdag 15.00-18.00 en zaterdag van 11.30-17.00

Het feestprogramma bestaat uit een vrij toegang voor de hele middag tijdslot, chips en ranja in het café en de jarige krijgt een speciaal t-shirt om het grote feest te herdenken. De prijs is €115 max 10 kinderen. De prijs is exclusief gebruik van het materiaal (skateboard, fietsen, step en helmen).

Let op: rijden gebeurt tijdens onze openingstijden en het is zonder directe begeleiding. Deze aanbieding is niet bedoeld voor beginners. Alle activiteiten zijn op eigen risico en het dragen van een helm is verplicht.

● Wij bieden geen arrangement met friet en snacks maar ons horeca menu bevat wel o.a. tosti’s, worstenbroodjes en pizza’s.

● Graag dichte schoenen, geen slippers!

GEÏNTERESSEERD?

Stuur ons een bericht!