PLEK VOOR GROEPEN

Onvergetelijk verjaardagsfeestje, familie-uitje of vrijgezellenfeest? Area 51 biedt veel plek waar jouw ideeën tot leven komen. 

PRIVÉ grOEP SESSIE

Wilde jij altijd het hele park voor jezelf hebben? Zeg niet meer!

 

Het park is beschikbaar voor huur voor minimaal 2 uur, buiten de openingstijden. De prijs voor een 2 uur privé groep sessie is €150 met een maximaal aantal van 10 personen, exclusief de huur van het equipement. Je kun altijd met meer personen komen – elke extra persoon boven de 10 personen betaalt €15.

 

 Houd graag rekening dat het café niet geopend is tijdens de privé sessie.

 

Maandag: 8:00 – 17:00

Din – Vri:     8:00 – 15:00

 

Klinkt leuk? Stuur ons gerust een e-mail waarin je de datum, tijd en het aantal deelnemers vermeldt naar office@area51eindhoven.nl.een kijkje nemen

Kinderfeestjes

KINDERFEESTJE MET EEN WORKSHOP
 

Het feestprogramma bestaat uit; een 1 uur durende workshop met docent in het door jou gekozen niveau. Na de workshop viert de groep feest met chips en ranja  in het café. De jarige krijgt een speciaal t-shirt om het grote feest te herdenken. 

De all-inclusive minimumprijs is €150 voor maximaal 10 kinderen.

Dag
Tijd
Maandag
16:00-17:30
Woensdag
13:30-15:00
14:30-16:00
Vrijdag
13:30-15:00
14:30-16:00

 

Er is ook een OPTIE om 1 uur voor vrije rijden te toevoegen. Het kost €20 voor maximaal 10 kinderen. Let op: vrije rijden mag tijdens onze openingstijden gebeuren. Alle activiteiten zijn op eigen risico en het dragen van een helm is verplicht.

 

 

KINDERFEESTJE ZONDER WORKSHOP
 

Het feestprogramma bestaat uit een vrije toegang voor het hele tijdslot, chips en frisdrank naar keuze in het café en de jarige krijgt een speciaal t-shirt om het grote feest te herdenken. De prijs is €10 per kind en is mogelijk vanaf 5 deelnemers. De prijs is exclusief gebruik van het materiaal (skateboard, fietsen, step en helmen). 

Let op: rijden gebeurt tijdens onze openingstijden en het is zonder directe begeleiding. Deze aanbieding is niet bedoeld voor beginners. Alle activiteiten zijn op eigen risico en het dragen van een helm is verplicht.  

 

 

GEÏNTERESSEERD?

Stuur ons een bericht!