Express Yourself

 

Area 51 is een unieke plek in Eindhoven die al jaren in ontwikkeling is. Alle vormen van urban culture vind je hier terug. Waar we eerst vooral urban sport representeerden, supporten we nu ook urban culture zoals: spoken word, music, en dans. Samen met onze partners maken we Area 51 dé plek voor urban sports & culture.

 

Area 51 is de plek waar alles draait om vrijheid en creativiteit.

 

 We respecteren elkaar in wat we doen en ontwikkelen samen de urban scene in Eindhoven. Samen creëren we kansen voor iedereen, laten we verschillende disciplines elkaar ontmoeten en zorgen we voor talentonwikkeling. We staan sterk als urban scene in Eindhoven en samen creëren we mogelijkheden.

onze Partners

Wat je ook doet, urban sports, -dance, of -music. Samen met onze partners bouwen we aan een urban scene waar alles mogelijk is. Waar je ook vandaan komt, wat je ook doet.

FlXn | Dansschool eindhoven

FLXN | Dansschool Eindhoven is begonnen als een jongensdroom. De ambitie is een dans studio te creëren waar iedereen zich welkom voelt FLXN specialiseert zich in hiphop en street dance en geeft les aan alle leeftijden vanaf 4 jaar op elk niveau. Check voor meer informatie en hoe je lessen kan volgen via  www.flxn.nl 

USPC

Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is een kennis- en innovatiecentrum voor urban sports. Het USPC wil urban sports naar een hoger level tillen en aantrekkelijker maken voor publiek door de inzet van kennis, innovatie en technologie. Ze ondersteunen trainers, sporters en talenten bijvoorbeeld op het gebied van trainingen, voeding en blessurepreventie. Je vindt het USPC in het fieldlab bij Area51, voor meer informatie kun je terecht op hun site.

On The One

On The One is een unieke dansschool die zich specialiseert in breakdance en stand up freestyle dans zoals hiphop en house. We staan open voor jullie ideeën. Heb je een plan voor een evenement, les of workshop? Laat het ons dan weten en we kijken of we het mogelijk kunnen maken. We proberen mensen bij elkaar te brengen door verschillende stijlen samen te voegen. Zo proberen we iedereen kennis te laten maken met nieuwe stijlen en muziekgenres. Kijk voor meer informatie op onze site.

EMOVES

De doelstelling van EMOVES is het bevorderen van urban cultuur in Eindhoven, door middel van meerdere presentatie-momenten per jaar en gericht op specifieke onderdelen van Urban Culture & Sports. EMOVES wil meer ruimte bieden voor artistieke ontwikkeling en meer urban aanbod creëren voor bezoekers. De grote events krijgen hun eigen weekend en één keer per jaar brengen we alles samen in een kleiner, allesomvattend evenement dat zal plaatsvinden in het centrum van Eindhoven.

PECE-Zorg

Lichamelijke klachten, ernstige blessures of vragen over het lichaam komen veel voor bij urban sporters. Onze fysiotherapeuten werken veel met urban sporters en hebben de kennis om jou sneller en beter op weg te helpen! Denk aan tapen, advies, fysieke training of herstel na een heftigere blessure. Omdat PECE-Zorg in Area51 zit, zijn we in de buurt en kun je je afspraak eventueel combineren met je training. Ook kijken we mee in de skatehal of danszaal, zodat we je nog sportspecifieker kunnen helpen!

 

De praktijk is, naast Urban Sports, natuurlijk ook geopend voor alle andere mensen in de omgeving van StrijpS. Loop even binnen (via de skatehal of de achteringang van Area51) of bel naar het nummer: 085-782 36 00 voor meer informatie of het direct maken van een afspraak. Mailen mag ook altijd naar: info@pece-zorg.nl.

Blijf op de hoogte

MELD je AAN voor onze nieuwsbrief en VOLG ONS VERHAAL, UPDATES EN NIEUWS. We hebben ook een kleine verrassing voor je verjaardag.

vacatures

Hier vind je alle openstaande vacatures. Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Stage

Ben jij tweede of derdejaars student en volg je een MBO- of HBO-studie in marketing, communicatie, of sport en zorg en welzijn.  en zoek je een leuke stage? Stuur een mailtje met je CV en motivatie naar office@area51eindhoven.nl en je hoort van ons.

Contact

Als je nog vragen hebt waarvan je het antwoord niet hebt kunnen vinden op onze website, stuur dan een mail naar Office@area51eindhoven.nl. Wij doen ons best om deze binnen drie werkdagen te beantwoorden.

Voor dringende zaken kun je gedurende openingstijden contact opnemen met onze frontoffice Tel; 040-3030634

Let op; ons frontoffice personeel kan alleen vragen beantwoorden maar geen afspraken maken, hiervoor verwijs ik je terug naar bovenstaand mail adres.

Factuur informatie vind je hier

Het team

Powered by