Voor je komst

 

Er zijn maar een beperkt aantal plekken per tijdsslot beschikbaar. Zo ben je verzekerd van een plekje op het moment dat jij dat wil. Reserveer daarom je ticket online en boek zo je tijdslot. Als je een sessie hebt geboekt ontvang je een code per mail die je toegang tot de baan geeft.

 

 

Check voor je bezoek altijd even de kalender. We hebben het hele jaar door vette competities en andere evenementen. Het kan zijn dat een deel van het park hiervoor gereserveerd is waardoor er een dag of een tijdslot niet beschikbaar is.

 
Let op: we zijn cashless! Je kunt alleen met kaart betalen.

 

direct boeken

OPENINGSTIJDEN & TICKETS

We hebben else dag twee sessies: 15:00 – 18:00  &  18:30 – 22:00

Check hier onze openingstijden en prijzen per sessie:

Dag
Tijd slot 1
Tijd slot 2
Prijs
Maandag
GESLOTEN
GESLOTEN
Dinsdag
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7
Woensdag
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7
Donderdag
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7
Vrijdag
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7
Zaterdag
12:30 – 17:00
17:30 – 22:00
€7
Zondag
12:30 – 19:00
€7
LET OP! DE TOEGANGKAARTEN KUNNEN NIET AAN DE BALIE WORDEN GEKOCHT. WE ZIJN CASHLESS; JE KUNT AAN DE BAR ALLEEN MET KAART BETALEN.

Strippenkaart abonnement

Ben je een van de vaste bezoekers of wil je vaker gaan rijden? Onze nieuwe abonnementen zijn eindelijk beschikbaar – hoe meer je komt, hoe minder je betaalt!


Met het stripenkaart abonnement hoeft je je ticket niet vooraf te reserveren. Als er geen speciaal evenement of speciale sessie in onze agenda is aangekondigd, kan je zonder voorafgaande reservering online deelnemen aan elk tijdslot. De credits zijn een jaar geldig. 

Credits
Prijs
Prijs per entree
10
€60
€6
50
€260
€5.20
100
€360
€3.60

 

GEÏNTERESSEERD?

Lees hier de sign-in instructies voordat u het abonnement koopt.

parkeren en route

MET DE AUTO

Kom je met de auto? Hou dan rekening met betaald parkeren op Strijp-S. Check de Mobility-S kaart hier.

MET DE TREIN

Kom je met de trein? Stap uit bij Eindhoven Strijp-S en met vijf minuten lopen ben je er. Plan je reis eventueel in de NS Reisplanner. (link: Reisplanner | Plan je reis | NS

MET DE BUS

Waar je ook vandaan komt, de gemakkelijkste manier om met de bus naar Area 51 te komen, is door de bus op het centraal station te pakken en te stoppen op Eindhoven Strijp-S.

CONTACT

FAQ

Algemeen

Alle delen van het park zijn beschikbaar voor alle soorten rijders van elk niveau. Wij laten iedereen rijden van gemixte niveaus, en vragen jullie om rekening te houden met elkaars niveaus.

Je kunt binnen komen bij Area 51 zonder kaartje, maar deze moet alsnog online worden gekocht via ons ticketsysteem. Hierdoor adviseren wij om vóór aankomst je kaartje te halen online. Hierdoor ontstaan er geen wachttijden en kun je gelijk gebruik maken van je tijd!

Wij willen alle bezoekers een eerlijke kans geven om volledig gebruik te maken van ons indoor park. Hoe dan ook zij het park tot hun gebruik willen zetten. 

Hierdoor willen wij het aantal bezoekers goed kunnen reguleren, zo dat Area 51 voor iedereen een fijne en veilige plek kan zijn. Ook kunnen wij hierdoor makkelijker rekening houden met de (onvoorspelbare) corona regels. 

Wanneer jouw tijdslot is afgelopen, kun je uiteraard nog een drankje doen in ons café. 

Zeker! Je kunt een dagkaartje halen en genieten van de volledige dag bij Area 51 Eindhoven.

Annulering of herboeken is niet mogelijk indien het kaartje al is gekocht.

Ja zeker! Met het strippenkaart abonnement hoeft je je ticket niet vooraf te reserveren. Als er geen speciaal evenement of speciale sessie in onze agenda is aangekondigd, kan je zonder voorafgaande reservering online deelnemen aan elk tijdslot. De credits zijn een jaar geldig.  Kom je uit het buitenland of heb je moeite om online te betalen? Bij onze frontoffice kunt u ook het abonnement kopen. Neem je abonnement hier.

 Jazeker! Wij bieden skateboards, fietsen, steppen plus helm voor €5.

Alleen helm – €2.5. 

Het dragen van een helm is verplicht voor bezoekers tot aan 16 jaar oud. Verder raden wij zeker verdere bescherming aan. Helmen zijn beschikbaar voor huur, net zoals andere bescherming. Deze vind je terug bij onze rental desk.

Wij zijn geopend van:

Di-Vr: 15:00-22:00

Za: 12:30-22:00

Zo: 12:30-19:00

Houd wel rekening met afwijkende openingstijden tijdens nationale feestdagen. 

Gratis parkeren is er niet op Strijp-S, wel zijn er verschillende betaalde parkeerplaatsen rondom het gebouw.

Ketelhuisplein 18, 5617 AE, Eindhoven. 

Naast dat wij het park aanbieden voor skateboarden, BMX, WCMX, stuntsteppen en inline skaten, biedt Area 51 ook freerunnen en tricking. Ook hebben wij twee verschillende dansscholen.

Vriendelijke honden aan de lijn zijn toegestaan in het café.

Ouders/verzorgers en andere bezoekers mogen vanuit het café of het balkon meekijken op de sportbaan. Daar heb je ook het beste uitkijkpunt. 

Wij hebben een mannelijke en vrouwelijke douche- en kleedkamer. Deze is alleen beschikbaar voor specifieke bedoelingen, zoals school workshops en andere grote groep activiteiten. 

Jazeker! Wij hebben een lift die elke vloer betreedt evenals barrière-vrij toegang tot alle kamers en toiletten.  

huidige coronamaatregelen

Area 51 is geopend volgens de normale openingstijden. Alle bezoekers zijn nu ook welkom in ons café.