Voor je komst

 

Er zijn maar een beperkt aantal plekken per tijdsslot beschikbaar. Zo ben je verzekerd van een plekje op het moment dat jij dat wil. Reserveer daarom je ticket online en boek zo je tijdslot. Als je een sessie hebt geboekt ontvang je een code per mail die je toegang tot de baan geeft.

 

 

Check voor je bezoek altijd even de kalender. We hebben het hele jaar door vette competities en andere evenementen. Het kan zijn dat een deel van het park hiervoor gereserveerd is waardoor er een dag of een tijdslot niet beschikbaar is.

 
Let op: we zijn cashless! Je kunt alleen met kaart betalen.

 

direct boeken

OPENINGSTIJDEN & TICKETS

Check hier onze openingstijden en prijzen per sessie:

Dag
Tijd slot 1
Tijd slot 2
Prijs
Maandag
GESLOTEN
GESLOTEN
Dinsdag
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7
Woensdag
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7
Donderdag
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7
Vrijdag
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7
Zaterdag
12:30 – 17:00
17:30 – 22:00
€7
Zondag
12:30 – 16:00
16:30 – 20:00
€7


DAGTICKET

Je kunt ook een dagticket halen en genieten van een volledige dag bij Area 51 Eindhoven voor € 12,50. 

 

LET OP! DE TOEGANGKAARTEN KUNNEN NIET AAN DE BALIE WORDEN GEKOCHT. WE ZIJN CASHLESS; JE KUNT AAN DE BAR ALLEEN MET KAART BETALEN.

Strippenkaart abonnement

Ben je een van de vaste bezoekers of wil je vaker gaan rijden? Onze nieuwe abonnementen zijn eindelijk beschikbaar – hoe meer je komt, hoe minder je betaalt!


Met het stripenkaart abonnement hoeft je je ticket niet vooraf te reserveren. Als er geen speciaal evenement of speciale sessie in onze agenda is aangekondigd, kan je zonder voorafgaande reservering online deelnemen aan elk tijdslot. De credits zijn een jaar geldig. 

Credits
Prijs
Prijs per entree
10
€60
€6
50
€260
€5.20
100
€360
€3.60

 

GEÏNTERESSEERD?

Lees hier de sign-in instructies voordat u het abonnement koopt.

parkeren en route

MET DE AUTO

Kom je met de auto? Hou dan rekening met betaald parkeren op Strijp-S. Check de Mobility-S kaart hier.

MET DE TREIN

Kom je met de trein? Stap uit bij Eindhoven Strijp-S en met vijf minuten lopen ben je er. Plan je reis eventueel in de NS Reisplanner. (link: Reisplanner | Plan je reis | NS

MET DE BUS

Waar je ook vandaan komt, de gemakkelijkste manier om met de bus naar Area 51 te komen, is door de bus op het centraal station te pakken en te stoppen op Eindhoven Strijp-S.

CONTACT

FAQ

Algemeen

Alle delen van het park zijn beschikbaar voor alle soorten rijders, er wordt gemixt gereden. Of je nu komt skateboarden, BMX’en, steppen, inline skaten of rolschaatsen, iedereen is welkom. Houd hierbij wel rekening met elkaars niveau.

Een kaartje boek je vooraf online via ons ticketsysteem. Hierdoor ontstaan er geen wachttijden bij de entree en kun je sneller het park in! Ook kom je zo niet voor verrassingen te staan, onze tickets zijn namelijk regelmatig uitverkocht. Indien je zonder kaartje bij ons aan de balie verschijnt bestaat er dus de mogelijkheid dat we je naar huis moeten sturen, dat doen we niet graag. Koop daarom voor je bezoek hier (link: http://tickets.area51eindhoven.nl/#/tickets/entrance) je ticket.
 

We willen iedereen een zo eerlijk mogelijke kans geven om gebruik te maken van ons skatepark en tegelijkertijd de veiligheid in het park bewaken. Op deze manier kunnen we de bezoekersaantallen reguleren, zodat Area51 Eindhoven voor iedereen een fijne en veilige plek kan zijn om te komen rollen. Wanneer jouw tijdslot is afgelopen, kun je uiteraard nog een drankje doen in ons café.

Zeker! Via ons ticketsysteem (link: http://tickets.area51eindhoven.nl/#/tickets/entrance) kun je ook een dagticket halen en genieten van een volledige dag bij Area51 Eindhoven.

Reeds gekochte tickets kunnen niet worden geannuleerd en terugbetaald. Wel is het mogelijk je ongebruikte ticket om te boeken naar een ander tijdslot. Stuur dan een mail naar office@area51eindhoven.nl met in de bijlage het ticket en geef aan naar welke dag en welk tijdslot je het ticket graag zou willen omboeken.

Jazeker! Met de strippenkaart hoe je je ticket niet langer vooraf te reserveren. Als er geen speciaal evenement of speciale sessie in onze agenda is aangekondigd kun je zonder online reservering deelnemen aan elk tijdslot. De credits zijn één jaar geldig vanaf het moment van aankoop. Je koopt je abonnement hier (link: https://stichtingarea51.virtuagym.com/webshop) Kom je uit het buitenland of heb je moeite om online te betalen? De strippenkaarten zijn ook te koop bij de frontoffice. Verdere instructies voor het aanschaffen van je abonnement vind je hier (link: https://www.area51eindhoven.nl/instructies/

Natuurlijk! Een skateboard/BMX/step plus helm bieden we aan voor €5.
Alleen een helm nodig? Voor €2 huur je er eentje.
 
Het dragen van een helm is verplicht voor bezoekers tot 16 jaar oud. Overige bescherming raden wij zeker aan. Helmen zijn beschikbaar voor verhuur bij de frontoffice. Ook hebben knie-, pols- en elleboogbeschermers te leen. Let wel, de voorraad hiervan is beperkt.
 
Onze reguliere openingstijden zijn:
Di-Vrij: 15:00 – 22:00
Za: 12:30 – 22:00
Zo: 12:30 – 20:00

Houd wel rekening met afwijkende openingstijden tijdens nationale feestdagen. 

Gratis parkeren is er niet op Strijp-S, wel zijn er verschillende betaalde parkeerplaatsen rondom het gebouw.

Ketelhuisplein 18, 5617 AE, Eindhoven. 

Wij bieden in ons park ruimte aan de volgende disciplines: skateboard, BMX, WCMX, stuntstep, inline skaten en rolschaatsen. Daarnaast is er ook plek voor en tricking. Ook zijn er twee verschillende dansscholen, een muziekstudio en fysiotherapeut gevestigd in ons pand. Voor ieder wat wils dus!

Vriendelijke honden aan de lijn zijn toegestaan in het café.

Ouders/ verzorgers en andere bezoekers kunnen meekijken vanaf het balkon of het café. Vanaf daar heb je gelijk ook het beste uitzicht! In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om als niet-rijdende bezoeker de baan op te gaan.

Er zijn aparte kleedkamers met douches voor mannen en vrouwen. Deze zijn echter alleen op aanvraag toegankelijk.

Het gebouw is voorzien van een lift, helaas is deze op dit moment buiten gebruik. Verder hebben alle ruimtes een barrière-vrije toegang en is er een mindervalide toilet.

Jonger dan 6 jaar raden wij af. Daarnaast is ons advies ook erg afhankelijk van het niveau van de rijder maar ook van de drukte en het niveau van andere rijders in het park. Vraag daarom bij twijfel altijd een van onze frontoffice medewerkers om advies. Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Soms raden we bijvoorbeeld aan eerst eens een proefles te komen volgen bij Academy51, of om deel te nemen aan een van de Beginner Only sessies of om op een ander minder druk moment terug te komen. 
 
 

Stuur een e-mail naar office@area51eindhoven.nl en we helpen je graag verder!

huidige coronamaatregelen

Area 51 is geopend volgens de normale openingstijden. Alle bezoekers zijn nu ook welkom in ons café.