Voor je komst

Er zijn maar een beperkt aantal plekken per tijdsslot beschikbaar. Zo ben je verzekerd van een plekje op het moment dat jij dat wil. Reserveer daarom je ticket online en boek zo je tijdslot. Als je een sessie hebt geboekt ontvang je een code per mail die je toegang tot de baan geeft.

 

Check voor je bezoek altijd even de kalender. We hebben het hele jaar door vette competities en andere evenementen. Het kan zijn dat een deel van het park hiervoor gereserveerd is waardoor er een dag of een tijdslot niet beschikbaar is.

 

De minimale leeftijd om gebruik te maken van de baan is 7 jaar tenzij je lid bent van Academy 51. Ouders zijn NIET toegestaan op de baan! Er moet zelfstandig gereden kunnen worden met in acht name van de PARKREGELS die bij ons gelden.

 
Let op: we zijn cashless! Je kunt alleen met kaart betalen.

 

Tickets en abonnementen

Check hier onze openingstijden en prijzen per sessie:

Dag
Tijd slot 1
Tijd slot 2
Prijs
Maandag
GESLOTEN
GESLOTEN
Dinsdag
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7,50
Woensdag
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7,50
Donderdag
15:00 – 18:00
18:30 – 23:00
€7,50
Vrijdag
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7,50
Zaterdag
11:30 – 14:30
15:00 – 18:00
18:30 – 22:00
€7,50
Zondag
11.30 – 14:30
15:00 – 18:00
€7,50

De persoon op wiens naam en email het ticket staat, is eindverantwoordelijk voor de persoon die Area 51 bezoekt. Zie de disclaimer en algemene voorwaarden. Daarom zijn de tickets persoonsgebonden en kan er slechts één ticket tegelijk gekocht worden.

De tickets zijn non refundable en kunnen niet omgeboekt worden.

De minimale leeftijd om gebruik te maken van de baan is 7 jaar tenzij je lid bent van Academy 51. Ouders zijn NIET toegestaan op de baan! Er moet zelfstandig gereden kunnen worden met in acht name van de PARKREGELS die bij ons gelden.

DAGTICKET

Je kunt op maandag t/m vrijdag ook een dag ticket kopen en genieten van een volledige dag bij Area 51 Eindhoven voor € 13,50. Let op; De optie wordt alleen online aangeboden. In de vakanties en weekenden zijn er géén dag tickets beschikbaar.

STRIPPENKAART/ABONNEMENT

Ben je een van de vaste bezoekers of wil je vaker gaan rijden? Onze nieuwe abonnementen zijn eindelijk beschikbaar – hoe meer je komt, hoe minder je betaalt!

Met het strippenkaart abonnement hoeft je je ticket niet vooraf te reserveren. Als er geen speciaal evenement of speciale sessie in onze agenda is aangekondigd, kan je zonder voorafgaande reservering online deelnemen aan elk tijdslot. Het abonnement is persoonsgebonden en de credits zijn een jaar geldig.

Credits
Prijs
Prijs per entree
10
€65
€6,50
25
€150
€6,00
50
€275
€5.50
100
€400
€4,00

 

GEÏNTERESSEERD?

Lees hier de sign-in instructies voordat u het abonnement koopt.

parkeren en route

MET DE AUTO

Kom je met de auto? Hou dan rekening met betaald parkeren op Strijp-S. Check de Mobility-S kaart hier.

MET DE TREIN

Kom je met de trein? Stap uit bij Eindhoven Strijp-S en met vijf minuten lopen ben je er. Plan je reis eventueel in de NS Reisplanner. (link: Reisplanner | Plan je reis | NS

MET DE BUS

Waar je ook vandaan komt, de gemakkelijkste manier om met de bus naar Area 51 te komen, is door de bus op het centraal station te pakken en te stoppen op Eindhoven Strijp-S.

 

FAQ

Algemeen

Alle delen van het park zijn beschikbaar voor alle soorten rijders, er wordt gemixt gereden. Of je nu komt skateboarden, BMX’en, steppen, inline skaten of rolschaatsen, iedereen is welkom. Houd hierbij wel rekening met elkaars niveau.

De minimale leeftijd om gebruik te maken van de baan is 7 jaar tenzij je lid bent van Academy 51. Ouders zijn NIET toegestaan op de baan! Er moet zelfstandig gereden kunnen worden met in acht name van de PARKREGELS die bij ons gelden.

Een kaartje boek je vooraf online via ons ticketsysteem. Hierdoor ontstaan er geen wachttijden bij de entree en kun je sneller het park in! Ook kom je zo niet voor verrassingen te staan, onze tickets zijn namelijk regelmatig uitverkocht. Indien je zonder kaartje bij ons aan de balie verschijnt bestaat er dus de mogelijkheid dat we je naar huis moeten sturen, dat doen we niet graag. Koop daarom voor je bezoek hier (link: http://tickets.area51eindhoven.nl/#/tickets/entrance) je ticket.
 

We willen iedereen een zo eerlijk mogelijke kans geven om gebruik te maken van ons skatepark en tegelijkertijd de veiligheid in het park bewaken. Op deze manier kunnen we de bezoekersaantallen reguleren, zodat Area51 Eindhoven voor iedereen een fijne en veilige plek kan zijn om te komen rollen. Wanneer jouw tijdslot is afgelopen, kun je uiteraard nog een drankje doen in ons café.

Zeker! Via ons ticketsysteem (link: http://tickets.area51eindhoven.nl/#/tickets/entrance) kun je ook een dagticket halen en genieten van een volledige dag bij Area51 Eindhoven.

Reeds gekochte tickets kunnen niet worden geannuleerd en terugbetaald. Als je vaak en/of van ver komt is kijk dan eens bij abonnementen.

Jazeker! Met de strippenkaart hoe je je ticket niet langer vooraf te reserveren. Als er geen speciaal evenement of speciale sessie in onze agenda is aangekondigd kun je zonder online reservering deelnemen aan elk tijdslot. De credits zijn één jaar geldig vanaf het moment van aankoop. Je koopt je abonnement hier (link: https://stichtingarea51.virtuagym.com/webshop) Kom je uit het buitenland of heb je moeite om online te betalen? De strippenkaarten zijn ook te koop bij de frontoffice. Verdere instructies voor het aanschaffen van je abonnement vind je hier (link: https://www.area51eindhoven.nl/instructies/

Natuurlijk! Een skateboard/BMX/step plus helm bieden we aan voor €6.
Alleen een helm nodig? Voor €2,50 huur je er eentje.
 
Het dragen van een helm is verplicht voor bezoekers tot 16 jaar oud. Overige bescherming raden wij zeker aan. Helmen zijn beschikbaar voor verhuur bij de frontoffice. Ook hebben knie-, pols- en elleboogbeschermers te leen. Let wel, de voorraad hiervan is beperkt.
 
Onze reguliere openingstijden zijn:
Di-Vrij: 15:00 – 22:00
Za: 12:30 – 22:00
Zo: 12:30 – 20:00

Houd wel rekening met afwijkende openingstijden tijdens nationale feestdagen en speciale events.

Ja, maar je moet zelf voor een hangslot zorgen. Deze kun je zelf meebrengen of kopen bij Frontoffice voor 10€

 

Let op, de beugel dikte van het slot moet 6 mm zijn!

Gratis parkeren is er niet op Strijp-S, wel zijn er verschillende betaalde parkeerplaatsen rondom het gebouw.

Ketelhuisplein 18, 5617 AE, Eindhoven. 

Wij bieden in ons park ruimte aan de volgende disciplines: skateboard, BMX, WCMX, stuntstep, inline skaten en rolschaatsen. Daarnaast is er ook plek voor en tricking. Ook zijn er twee verschillende dansscholen, een muziekstudio en fysiotherapeut gevestigd in ons pand. Voor ieder wat wils dus!

Vriendelijke honden aan de lijn zijn toegestaan in het café.

Ouders/ verzorgers en andere bezoekers kunnen meekijken vanaf het balkon of het café. Vanaf daar heb je gelijk ook het beste uitzicht! In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om als niet-rijdende bezoeker de baan op te gaan.

Er zijn aparte kleedkamers met douches voor mannen en vrouwen. Deze zijn echter alleen op aanvraag toegankelijk.

Het gebouw is voorzien van een lift, helaas is deze op dit moment buiten gebruik. Verder hebben alle ruimtes een barrière-vrije toegang en is er een mindervalide toilet.

Gevonden voorwerpen worden twee maanden bij de frontoffice bewaard en daarna gaat het naar de kledingcontainer. Ben je iets kwijt? stuur een mailtje maar wacht niet te lang.

Stuur een e-mail naar office@area51eindhoven.nl en we helpen je graag verder!

Café

Ons gezellige café is het hart van het gebouw. Hier kun je na je sessie lekker achterover leunen en genieten van de selectie getapte bieren, wijnen, frisdranken en de lekkere hapjes met uitzicht op het park. 

 

Ook organiseren we maandelijks inclusieve muziekavonden. spelavonden, tentoonstellingen en nog veel meer.

Kom langs voor een potje pool, borrel met je vrienden en houdt onze evenementen agenda in de gaten voor meer leuke uitjes.

Op zoek naar een locatie voor een (vrijdagmiddag)borrel,  personeelsfeest; stuur een mail naar office@area51eindhoven.nl