INSTRUCTIES VOOR ABONNEMENTEN

 

1. Kies strippenkaart van 10, 50 of 100 entree credits. De kosten zijn: €60, €260 of €360. De credits zijn een jaar geldig.

 

2. Er wordt gevraagd een profiel aan te maken als je deze nog niet hebt. Betaal de strippenkaart via ideal of bankoverschrijving. De eenmalige kosten van € 2,50 voor het pasje kan aan de balie worden gepind.

 

3. Bij de frontoffice wordt je pasje aan je profiel gekoppeld.

 

4. Pimp je profiel met een foto en voorkom fraude!

 

5. Je hoeft geen plek van te voren te reserveren. Daarna kan er gescand worden met een RIFD-lezer en komt er op het scherm de klant naam en het aantal overgebleven credits te staan.

 

6. Dan krijg je een bandje met een kleurtje dat iedere tijdslot wisselt en kan je de baan op.

 

Als je het pasje verliest kan deze door een medewerker geblokkeerd worden en kun je een nieuwe krijgen, tegen opnieuw € 2,50. Je credits worden gewoon overgezet.

 

INSTRUCTIES VOOR LESSEN EN PROEFLESSEN 

 

1. Klik op de onderstaande link en ga naar de Academy 51 webshop.

 

2. Klik op de Leskaart of Proefles.

 

3. Lees de Algemene voorwaarden en de Disclaimer goed door en bevestig met een vinkje.

 

4. Kies als betaalwijze “ideal of bankoverschrijving”

 

5. Er wordt nu gevraagd om in te loggen. Als je al een proefles gehad hebt kun je gewoon inloggen anders moet je een nieuw klant profiel en wachtwoord aan te maken. Let op; vul de naam en achternaam van leerling in, niet van de ouder/voogd, deze naam komt namelijk in het rooster te staan. Email en adres kan wel van ouders/voogd.

 

6. Na de checkout kom je terug op je klant pagina van Academy 51 virtuagym. Let op als je terug gestuurd wordt naar de webshop koop dan geen tweede leskaart maar kijk voor de aankoopbevestiging in je mail en ga daar dan verder.

 

7. Nu kun je via rooster op je klant pagina. Klik erop en kies het juiste rooster; Skateboard, BMX, Step of Tricking. Let op de juiste leeftijd en level!

 

8. Klik op de geschikte dag en tijd en vink eerst “boek herhaaldelijk” aan en dan “reserveer nu” Alle les credits worden automatisch ingeboekt. Let op als je dit via de app doet dien je elke les handmatig te reserveren!

 

9. De lessen hebben beperkte plaatsen als de les vol is kun je jezelf op de wachtlijst zetten.

 

10. Je ontvangt een bevestigingsmail van je boeking.

Houd er rekening mee dat:

– Het paspoort en inschrijfkosten kun je ook gewoon in de webshop vinden klik erop en kies de juiste discipline.

– Vrij rijden voor Step, BMX en Skateboard kan voor of na de les wanneer hangt af van het tijdslot waarin de les valt!

Tijdslot 1; 15.00 – 18.00

Tijdslot 2; 18.30 – 22.00

Tricking open trainings zijn gratis op de dag van de les.

– Annuleer je een les minder dan 24 uur voor aanvang van de les, dan verliest je jou tegoed. Anders krijg je je tegoed terug.

– We communiceren meestal via de Virtuagym app. Op Virtuagym kan je kiezen hoe je meldingen van ons ontvangt. Zorg ervoor dat de ‘melding’-knop is geactiveerd. (Ga naar ‘accountinstellingen’, en dan ‘meldingen’). Onze berichten kunnen ook in je spam terecht komen. Zorg ervoor dat je ons op de hoogte stelt als ‘geen spam’.